Сдружение "Европейско Кенгуру"
The Association "Kangourou sans Frontières"
has contracted with the owner of the “Kangaroo” trademark.
Each member freely organizes the competition and
the distribution of documents in their country.

Новини | За нас | Контакт | Полезни връзки | Bulgarian (BG) English (EN)
2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | Семинари | Летни лагери | Учебен център | Галерия | Архив


2023 година
НАУЧЕН СЕМИНАР "ЕВРОПЕЙСКО КЕНГУРУ 2023"
Научният семинар за подготовка на българските предложения за следващото издание на математическото състезание "Европейско кенгуру" се проведе в периода 14 – 20 август 2023 г. в Приморско, хотел Перла Сън Парк и Спа 4*. Участие в работата на семинара взеха членове на Сдружение "Европейско кенгуру" от цяла България - учители, експерти и университетски преподаватели, както и колеги, активно включващи се в подготовката на научната част на състезанието „Европейско кенгуру” и съдействащи за масовото участие в него.2022 година
НАУЧЕН СЕМИНАР "ЕВРОПЕЙСКО КЕНГУРУ 2022"
Научният семинар за подготовка на българските предложения за следващото издание на математическото състезание "Европейско кенгуру" се проведе в периода 15 – 21 август 2022 г. в Приморско, хотел Перла Сън Парк и Спа 4*. Участие в работата на семинара взеха членове на Сдружение "Европейско кенгуру" от цяла България - учители, директори на училища и университетски преподаватели, както и колеги, активно включващи се в подготовката на научната част на състезанието „Европейско кенгуру” и съдействащи за масовото участие в него
2021 година
НАУЧЕН СЕМИНАР "ЕВРОПЕЙСКО КЕНГУРУ 2021"
Научният семинар за подготовка на българските предложения за следващото издание на математическото състезание "Европейско кенгуру" се проведе в периода 16 – 22 август 2021 г. в Приморско, хотел Перла Сън Парк и Спа 4*. Участие в работата на семинара взеха членове на Сдружение "Европейско кенгуру" от цяла България - учители, директори на училища и университетски преподаватели, както и колеги, активно включващи се в подготовката на научната част на състезанието „Европейско кенгуру” и съдействащи за масовото участие в него.
2020 година
НАУЧЕН СЕМИНАР "ЕВРОПЕЙСКО КЕНГУРУ 2020"
Научният семинар за подготовка на българските предложения на задачи за следващото издание на Международното математическото състезание "Европейско кенгуру" се проведе в периода 17 – 22 август 2020 г. в Кранево, хотел Аква Лайф Тауър. Участие в работата на семинара взеха членове на Сдружение "Европейско кенгуру" от цяла България - учители, директори на училища и университетски преподаватели, както и колеги, активно включващи се в подготовката на научната част на състезанието и съдействащи за масовото участие в него.
2019 година

НАУЧЕН СЕМИНАР "ЕВРОПЕЙСКО КЕНГУРУ 2019"

Научният семинар за подготовка на българските предложения за задачи за следващото издание на математическото състезание "Европейско кенгуру" се проведе в периода 18 – 23 август 2019 г. в Несебър, хотел Каменец 3*. Участие в работата на семинара взеха членове на Сдружение "Европейско кенгуру" от цяла България - учители, университетски преподаватели и експерти, както и колеги, активно включващи се в подготовката на научната част на състезанието „Европейско кенгуру” и съдействащи за масовото участие в него.
2018 година

НАУЧЕН СЕМИНАР "ЕВРОПЕЙСКО КЕНГУРУ 2018"

Научният семинар за подготовка на българските предложения за задачи за следващото издание на математическото състезание "Европейско кенгуру" се проведе в периода 6–11 август 2018 г. в Девин, хотел Орфей 4*. Участие в работата на семинара взеха членове на Сдружение "Европейско кенгуру" от цяла България - учители, университетски преподаватели и експерти, както и колеги, активно включващи се в подготовката на научната част на състезанието „Европейско кенгуру” и съдействащи за масовото участие в него.


2017 година

Вижте моменти от традиционния научен семинар "Европейско кенгуру",
7-15 август 2017, Хисар.

Традиционният научен семинар за подготовка на българските предложения за задачи за следващото издание на математическото състезание "Европейско кенгуру" се проведе в периода 7–15 август 2017 г. в Хисар, СПА хотел Астрея 3*.

В него участваха учители, университетски преподаватели и експерти, както и колеги, активно включващи се в подготовката на научната част на състезанието „Европейско кенгуру” и съдействащи за масовото участие в него.


2016 година

Вижте моменти от традиционният научен семинар "Европейско кенгуру",
15-22 август 2016, Велинград.

   15-22 Август 2016 Традиционният научен семинар за подготовка на българските предложения за задачи за следващото издание на математическото състезание "Европейско кенгуру" ще се проведе в периода 15–22 август 2016 г. във Велинград, СПА хотел Елбрус 3*.

В него ще участват също учители и експерти, съдействали за масовото участие в състезанието "Европейско кенгуру", както и колеги, активно включващи се в подготовката на научната част на състезанието.